Vragen?

Veelgestelde vragen

Klimaatstarters is ten alle tijden onafhankelijk ingesteld. Dit geldt zowel in het advies als uitvoering, wij zijn aldus geen partners met leveranciers of partijen die hetzelfde of soortgelijke dienstverlening uitvoeren.

Klimaatstarters beschikt over een breed (landelijk) netwerk van maatschappelijke initiatieven op het gebied van energiearmoede. Wij kunnen derhalve u altijd in contact brengen met de juiste instantie, zodat ook u duurzamer kunt gaan wonen!

Daarnaast organiseren wij informatieavonden voor buurtbewoners, VvE’s, woningcorporaties en beleggers. Het doel van de informatieavonden is om eensgezindheid te vormen tussen de huiseigenaren, huurders en verhuurder(s).

Klimaatstarters gelooft dat een adviesrapport altijd maatwerk moet zijn. Dit omdat geen enkel vastgoedobject helemaal hetzelfde is, eveneens de wensen van de klant.

Het adviesrapport wordt daarom opgesteld op basis van opgedane metingen en bevindingen door onze energieadviseur(s) gedurende het fysieke bezoek en door u ter beschikking gestelde gegevens. Nadien het bezoek wordt een rapport opgesteld waarin de huidige situatie in kaart worden gebracht, diverse maatregelenpakketten en (beschikbare) subsidiepakketten. Tevens wordt per maatregelenpakket een stappenplan opgesteld.

Wij zijn een partij die met u meedenkt, ongeacht budget! Wat klimaatstarters nog meer biedt:

  • Onafhankelijk advies
  • Maatwerk
  • Uitsluitend betrouwbare installateurs
  • 24/7 bereikbaar
  • Één centraal aanspreekpunt
  • 5 jaar garantie op alle werkzaamheden
  • Begeleiding van advies tot aan de nazorg
  • Uitvoering nemen wij u uithanden
  • Bouwkundige expertise
  • Klant staat bij ons centraal

 

Om tot betrouwbare onderzoeksresultaten te komen, is een temperatuurverschil van minimaal 10 graden tussen binnenshuis en buiten noodzakelijk. Daarom is de winterperiode ideaal voor het uitvoeren van een infraroodscan. Klimaatstarters plant derhalve in de zomerperiode zo ver mogelijk vooruit, zodat eenieder gedurende de winterperiode geholpen kan worden. 

Voor alle werkzaamheden die Klimaatstarters aanbiedt zult nu afloop een uitgebreide rapportage ontvangen. In de rapportage komen de bevindingen naar voren op basis van analyses en beeldmateriaal. Hierdoor wordt het voor u duidelijk en overzichtelijk waar er ruimte voor verbetering is.

Postbus

Vincent van Goghstraat 16
1382 VG Weesp

Bereikbaar

Maandag tot Vrijdag:
09:00 en 17:00

Emailadres

info@klimaatstarters.nl

Telefoonnummer

06 - 11252627

Neem contact met ons op

Vul dit formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden

Aanvragen van een dienst

Vul dit formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.