Puntentelling WWS

Mag ik mijn huurwoning in 2024 nog wel in de vrije sector verhuren? Het vaststellen van de huurprijs kan voor veel mensen een uitdaging zijn. Daarom raden wij aan om de puntentelling over te laten aan onze ervaren adviseurs bij Klimaatstarters. U ontvangt een compleet rapport dat volledig is afgestemd op uw huurwoning met oog op het nieuwe beleid van 2024.

Zodra u een afspraak met ons heeft gemaakt, zullen wij uw woning op locatie inspecteren. Hierbij kijken wij onder andere naar de oppervlakte van de ruimtes, de WOZ-waarde, voorzieningen in de badkamer, keuken en de duurzaamheid van de woning. 

Als u over een energielabel beschikt, kan dit een grote invloed hebben op het aantal punten dat uw woning krijgt. Een energiezuinige woning met een goed energielabel kan namelijk extra punten opleveren. Als u geen energielabel heeft, kunt u veel punten mislopen. Om die reden wordt naast een puntentelling (WWS) vaak ook een energielabel bij ons aangevraagd. Beide diensten kunnen gelijktijdig worden opgenomen. 

Daarnaast geven wij u ook graag advies over hoe u meer punten kunt behalen. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over de verbetering van de isolatie van uw woning, het aanbrengen van dubbel glas, het plaatsen van zonnepanelen en andere maatregelen die bijdragen aan een beter energielabel van uw woning en het verbeteren van uw puntentelling. 

Wilt u ook uw puntentelling weten en advies ontvangen over het behalen van meer punten? Vraag dan nu een afspraak aan.

 

Aanvragen van een dienst

Vul dit formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.