Over ons

Wie zijn wij?

Klimaatstarters is een onafhankelijke organisatie opgericht door vijf gedreven jonge bouwkundige ingenieurs met het doel Nederlandse burgers bij te staan gedurende de heersende klimaat- en energiecrisis.

Waar staan we voor:

Missie:

Nederland ondersteunen en ontzorgen gedurende het gehele verduurzamingsproces van eerste advies tot aan de nazorg

Visie:

Alle vastgoedobjecten in Nederland binnen een generatie 100% klimaatvriendelijk maken

Ambitie:

Klimaatstarters is een onafhankelijke organisatie opgericht door vijf gedreven jonge bouwkundige ingenieurs met het doel Nederlandse burgers bij te staan gedurende de heersende klimaat- en energiecrisis.

Waarom klimaatstarters als uw groene partner?

Het verduurzamen van je vastgoed kan heel ingrijpend zijn, er zitten hoge kosten aan verbonden en een goede uitvoering is zeer belangrijk.

Wij van Klimaatstarters geloven dat elk vastgoedobject anders is, evenals de wensen van de opdrachtgever. Klimaatstarters staat vastgoedbezitters bij vanaf het eerste advies tot aan de nazorg, omdat wij vinden dat verduurzamen voor iedereen toegankelijk moet zijn!

Alle diensten onder één dak

Met behulp van onze diensten, heeft u tijdens het gehele verduurzamingsproces één centraal aanspreekpunt .

Nauwkeurige rapportage

Onze bevindingen zullen gemeten worden door gekalibreerde apparatuur om de situatie nauwkeurig in kaart te brengen.

Onafhankelijk advies

Wij hebben geen vaste partners. Hierdoor zullen we voor u als klant de beste prijs/kwaliteit offertes aanvragen.

Erkende aannemers

Wij besteden het werk uitsluitend aan gecertificeerde aannemers, die tevens aangesloten zijn bij een keurmerk.

Begeleiding door het hele proces

Klimaatstarters begeleid u door het hele proces. Bij ons staat ontzorgen en kwaliteit centraal.

Nazorg en onderhoudsplan

Na de uitvoering is een goede nazorg en onderhoud van belang om maximaal rendement uit u installatie te halen!

Ons team

Ik ben Ashtan Saminathar, Co-founder/Projectmanager van Klimaatstarters.

Mijn interesse voor de gebouwde omgeving begon sinds jonge leeftijd. Ik was vooral gecharmeerd door de architectonische mogelijkheden en het optimaal benutten van ruimtes. Door de blijvende interesse en bezigheden ben ik bouwkunde gaan studeren.

Door de beperkte ruimte in Nederland om te bouwen, begon mijn interesse te groeien voor het renoveren van woningen om zowel een betere en groenere leefomgeving te creëren. Door mijn technische achtergrond en ervaring in het renovatie- en verduurzamingsproces hoop ik zoveel mensen hierbij te helpen.

Samen met mijn compagnons wil ik vastgoedbezitters helpen naar een duurzamer wonen en werken. Alleen samen kunnen we de klimaatdoelstellingen behalen!

Ik ben Gerben Sikkema, Co-founder/Projectmanager van Klimaatstarters. 

Na een aantal jaren als elektricien te hebben gewerkt, was ik na het behalen van mijn opleiding toe aan een nieuwe uitdaging. Wel wist ik veel passie voor het bouwen had en daar dan ook een carrière in ambieerde. De opleiding bouwkunde was dan ook een logisch vervolg qua studierichting.

Mijn technische achtergrond helpt me enorm in mijn hedendaagse werkzaamheden en daarnaast ben ik er ook niet vies van om zelf mijn handen uit de mouwen te steken. Als energieadvieseur beschik ik over een brede kennis op het gebied van duurzaamheid, installaties en isolatie en hoop daardoor zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen naar een duurzamere woon/werk omgeving.

Ik ben Kaan Tosun, Co-founder/Accountmanager van Klimaatstarters.

Met mijn administratief en bouwkundig achtergrond zal ik binnen Klimaatstarters werkzaam zijn als accountmanager. Mijn doel is om de Nederlandse bevolking te ondersteunen en begeleiden met de huidige energie- en klimaatcrisis.

Ik streef ernaar om deze doelstelling samen met mijn compagnons te behalen. Samen hopen wij dit doel te bereiken door jullie te adviseren over verduurzaming, begeleiden gedurende het traject en jullie zorgen af te nemen.

Ik ben Rida El Aji, Co-founder/Assetmanager van Klimaatstarters.

Met mijn bouwkundig achtergrond wil ik particulieren, de zakelijke markt en overheidsinstanties ondersteunen bij het behalen van de klimaatdoelen en bij het aanpakken van de heersende energie- en klimaatcrisis.

Dit ga ik doen in samenwerking met mijn compagnons van Klimaatstarters door Nederland te adviseren, begeleiden en ontzorgen gedurende het gehele verduurzamingsproces van bestaand vastgoed.

Met de dienstverlening die we binnen Klimaatstarters bieden, hopen wij een bijdrage te kunnen leveren bij het behalen van de vastgestelde klimaatdoelstellingen door de Rijksoverheid en bij het verhelpen van de heersende crisissen.

Ik ben Yusuf Avut, Co-founder/Energie prestatieadviseur van Klimaatstarters.

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd van het bouwen. De werkzaamheden op een bouwplaats bij mij in de buurt vond ik altijd heel interessant, waaruit mijn passie voor bouwkunde is ontstaan. Dit is dan ook de rede geweest dat ik bouwkunde ben gaan studeren.

Tijdens het afronden van deze opleiding ben ik Klimaatstarters begonnen met mijn compagnons, omdat wij gemerkt hebben dat er veel behoefte is aan mensen die een vakkundige kennis en expertise hebben op het gebied van duurzaamheid.

Als aanvulling op mijn bouwkundige achtergrond ben ik gecertificeerd als energieprestatie adviseur woningbouw, nieuwbouw en utiliteit, zodat ik mensen optimaal kan adviseren bij het verduurzamen van een vastgoedobject.

Bekijk onze blog

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden en verduurzamings ontwikkelingen

Aanvragen van een dienst

Vul dit formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.